COMUNICAT DE PRESA

 

 

INVITATIE LA CONSULTARI CU REPREZENTANTII FERMIERILOR

                                                                                            

Potrivit Lg. 571/2013,  privind Codul Fiscal, precum si a OUG 34/2013, privind organizarea, administrarea si exploatarea pajistilor permanente, Directiile pentru Agricultura Judetene fac propuneri a preturilor medii ale produselor agricole si a valorii productiei de masa verde, disponibile pe pajistile naturale catre Consiliile Judetene care urmeaza a fi supuse aprobarii consilierilor judeteni fiind transmise dupa aprobare catre ANAF, care le comunica unitatilor fiscale din subordine si care la randul lor colecteaza sume datorate ca si impozite pe venit in anul fiscal urmator.

Pentru a putea transmite valori cat mai reale, ne-am propus sa invitam la consultari reprezentanti ai organizatiilor profesionale din domeniul cresterii animalelor si din sectorul vegetal precum si ai exploatatiilor agricole care lucreaza teren in arenda, iar ca parteneri la consultari sunt asteptati si reprezentanti ai Camerei Agricole Bihor.

Intalnirea este programata pentru data de 08.10.2015, ora 11, pentru reprezentantii din sectorul vegetal si ora 12 pentru reprezentantii domeniului de crestere a animalelor.

Mai multe detalii se pot obtine la sediul Directiei Agricole Bihor, la telefon 0259/416722, persoana de contact, domnul ing. Dan Antin.

 

DIRECTOR EXECUTIV

Dr.ing. Nicolae HODISAN